Om Insp Retail Tomorrow

Insp jobber for at fysiske butikkjeder og lokale butikker skal vinne kampen om de lokale kundene. Ved hjelp av ny teknologi hjelper vi butikkjeder med å sikre lønnsomme lokale arbeidsplasser over hele landet og bidrar til levende lokalsamfunn og en sunn lokal handelsnæring.

Vi har klokketro på lokale krefter, lokal kompetanse, lokalt ansatte, lokale butikkdrivere, lokalt nærvær til kunden, lokal kundeservice, lokale digitale kanaler og samarbeid på tvers i kjeden.

Insp utvikler teknologi for butikkjeder som aktiverer lokale digitale salgs og markedskanaler, og engasjere lokal kompetanse og kundeservice i salg og markedsføring i sosiale kanaler. Insp gjør det også mulig å ta betalt (lovlig) med Vipps fra sosiale medier. Alt koblet til kjedens nettbutikk, POS eller ERP system.

Insps super app støtter lokale kjedebutikker ved bruk av automatisering, komplekse algoritmer og maskinlæring.

Insp tror at fysiske butikkjeder kan vinne konkurransen mot internasjonale nettbutikker ved å engasjere butikkansatte lokalt og jobbe sammen på tvers i kjeden. Butikkjeder flest har et stort uforløst digitalt konkurransefortrinn med sine fysiske butikker med nærvær til lokale kunder.

Kunder elsker god kundeservice og butikkansatte lokalt er i den beste posisjonen for å gi god kompetansebasert rådgivning og dermed den beste kundeopplevelsen. Med Insps super app sikrer vi at lokale butikker har det beste verktøyet for lokal kundeservice i sosiale kanaler kombinert med Vipps betaling direkte i kundechatten for dialogbasert salg.​

Samtidig ser vi at det er sammen en kjede er sterkest, og derfor er Insp utviklet som en samarbeidsplattform for butikkjeder. Vi tror at konkurranse fra internasjonale nettbutikker best kan møtes og overvinnes med ny teknologi som engasjerer lokale butikker og muliggjør samarbeid på tvers i butikkjeden.​

Vil du være med oss i kampen for lokal handel og levende lokalsamfunn? Vil du være med å utvikle verdens beste plattform for samarbeid for butikkjeder? Vil du være med å endre tradisjonell butikkdrift og gi butikkjeder muligheten til å jobbe på en helt ny måte? Vi ansetter fortløpende. Ta kontakt med oss!

insp.no
Insp jobber for at lokale butikker skal vinne kampen om lokale kunder